The Amazing Spider Man

OMG! Denne filmen er noe av det beste jeg har sett i hele mitt liv. Jeg og Lina var på kino idag og såg The amazing spider man. Andrew Garfield spilte jo spider man så vi satt i kinosalen og siklet etter ham. Han er så forbanne kjekk, ææh. Jeg satt jo da og gren som en liten beibi midt inni filmen, det var så sykt trist, herregud. Tårene mine bare trillet, og jeg tørket vekk og det kom bare mer og mer. Vi anbefaler denne filmen på det sterkeste helt klart en film som er vert å se.


Latteranfall 1 sek etter bildet ble tatt..


Det kom flere folk etterhvert hvis noen lurte haha.
 

Har dere sett filmen?

LENA og LINA

Slapp dag!

Idag har vært en helt rolig dag! Ikke gjort en dritt, bare stappet i meg snop og hørt på masse musikk! Har til og med klart å rydde litt i alle bildene mine på dataen. Og det tok sin tid kan man si. Når man skal sortere alle!

Nami, snop! 

Meg idag! 

Hva har dere gjort i dag da?

-Lotte

Gøteborg!

Heisann alle lesere! Idag har jeg vært inne i Gøteborg å shoppet! Ble ikke så mye, men kan vise alle innkjøpene jeg har gjort når jeg er ferdig med hele ferien. Blir litt lettere det! Men dagen idag har gått med til å gå, gå og enda mer gåing. Det er det man gjør når man er på shopping. Jeg er så sliten i beina mine. Herregud! Men det er verdt det når man finner noe man liker. Men alt er jo så fint, men man har jo ikke all verdens med penger. Noen ganger kunne jeg ønske jeg bare kunne kjøpt alt jeg ville ha, å slippe å tenke på penger og alle andre problemer! Men sånn er det da ikke! Men jeg runder av dette innlegget nå, for nå babler jeg bare i vei!

Hadde ingen bilder fra idag, fant ikke minnekortet til kameraet! Så det er et gamle bilder jeg bare satt sammen :)

Hva har dere gjort idag? Kunne dere ønske dere hadde alle penger i verden noen ganger?

-Lotte

Magic Mike

Jeg vet ikke om dere har hørt om denne filmen men den går vertfall på kino nå. Jeg var å såg den idag med to venninner og jeg elsket den haha. Det er en film for kanskje litt eldre kan man si men herregud så gøy den var. Humoren var jo på topp, og i tillegg danset de folkene dødsbra haha! Litt vanskelig å forklare hvis dere ikke har sett filmen selv.


Her er traileren.


Har du sett filmen før?
 
LENA

Studieår

En av mine beste venninner skal på studieår. Hun reiser nå på tirsdag, helt sykt. Tenk at hun er flere tusen mil vekke fra meg, og tidssforskjellen er hele 9 timer. Det som er trist er at jeg mast litt kontakten med henne fra slutten av 9'ende klasse. Men nå idag var jeg endelig med henne. Herregud det er savn. Endelig begynt å være med hverandre litt igjen og så bare reiser hun vekk. Det er så trist. Jeg håper vertfall på at du komemr til å få et strålende år borte i Seatlle, du må kose deg kjempe masse, husk å blogge slik at jeg kan holde meg oppdatert haha.


Kommer til å savne deg kjempe masse Lykke til i Seattle♥ 

Kjenner du noen som skal på studieår?

LENA

DIP DYE

Jeg bare elsker dip dye hair, og har så utrolig lyst på det! Selv har jeg lyst på blå. Jeg vet også at Lena på denne bloggen har lyst på blå! haha, kanskje det skjer en gang i næremeste tid! 

HOT OR NOT? 

LINA

Chillpill

Idag er det jo søndag som betyr at ingenting skjer. Det er ingenting å gjøre. Det er bare chill. Haha, jeg skal vertfall chille. Får besøk av en venninne som kommer tilå reise til Ceattle på studieår først på tirsdag. Herregud så lenge. Litt trist at jeg ikke har vært med henne på kjempe lenge, så det blit koselig. Ellers skal jeg ikke en dritt idag, kanskje se film eller noe, I dont know. 


Dagen min til nå. Og ja klokken er fuckt heeeeh.

Hva skal du i dag? Noen du kjenner som skal på studieår?

LENA

Innkjøp 28.07.12


Topp - BikBok


Skjerf - Vero Moda

Hva synes dere?

LENA

Today's Outfit - Details

Genser; BikBok - Skjørt; H&M - Armbånd/smykke; GinaTricot - Øredobber; Husker ikke

Sorry for dårlige bilder! Hadde litt dårlig tid! 

Ha en fortsatt fin Lørdag! 

 

HVA SYNTES DU OM ANTREKKET? HVA SKAL DU I KVELD? 

-LINA

Outfit 280712


Genser - GT            Shorts - BIKBOK

Hva synes dere?

LENA

Les mer i arkivet » August 2012 » Juli 2012
eyetunes

eyetunes

15, Bergen

Tre jenter, to på 16år og en på 17år! Elsker livet og lever det fult ut! Kommenterer alltid tilbake <3

Kategorier

Blogg Fashion Innkjøp Musikk reise Spørsmål/Svar Wants

Arkiv

August 2012 Juli 2012


hits